Ξενοδοχείο «Falassarna Beach Studios and Apartments» στα Χανιά, Κρήτη
Falassarna Beach Studios and Apartments
ΚΡΑΤΗΣΗ

Διαμερίσματα & Στούντιο στα Χανιά

Μόλις λίγα μέτρα από την πασίγνωστη παραλία των Φαλασσάρνων συναντάμε το ξενοδοχείο «Falassarna Beach Studios and Apartments», που σας προσφέρει ξένοιαστες διακοπές στα Χανιά με ηρεμία και χαλάρωση.ιδανικος προορισμος να εξερευνησετε την δυτικη κρητη.λειτουργει απο μαιο εως οκτωμβριο,μια περιοδο να απολαυσετε τον ηλιο και την μαγευτικη παραλια των φαλασαρνων.

Στα θετικά της τοποθεσίας του ξενοδοχείου μας εκτός της απόστασης από τη θάλασσα, συμπεριλαμβάνουμε την κοντινή απόσταση από το Καστέλι Κισσάμου από το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά.

Η παραλια του μπαλου  και το ελαφονισιου βρισκονται σχεδον μια μιση με το αμαξι.

Απολαύστε το πρωινό σας ή το μεσημεριανό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Falasarna Beach» αγναντεύοντας την θάλασσα των Φαλασσάρνων ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων να σας γαληνεύει.

Στο ξενοδοχείο «Falasarna Beach» δίνουμε μεγάλη σημασία στην κρητική φιλοξενία την οποία και προσφέρουμε απλόχερα με στόχο την άμεση επαφή με τους πελάτες μας ώστε να μας επισκεπτούν ξανά.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Εμπειρίες

Special Offers

Απευθείας Κρατήσεις -15%

Επωφεληθείτε από την Προσφορά Άμεσης Κράτησης και κερδίστε έκπτωση 15%.

VIEW MORE

Τοποθεσία

Μόλις λίγα μέτρα από την πασίγνωστη παραλία των Φαλασσάρνων συναντάμε το ξενοδοχείο «Falasarna Beach», που σας προσφέρει ξένοιαστες διακοπές στα Χανιά με ηρεμία και χαλάρωση.

Κριτικές